Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2018 21:10 - ТРИ РАЗМИСЛЯЩИ ПОСТИНГИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 8018 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

     Попаднах на три постинга, които показват, че в Блог. бг освен платени с рубли тролове и гибридные солдаты има и хора, които не им се дават. Понеже съм пословично скромен, няма да се вместя между авторите на постингите, от които избрах по един техен. Помествам ги с минимални коментарии.  
    Първите два са свързани, защото проработките - обект на анализ от авторите им -идват от едно място, което авторите са предвосхитили. В постингите липсва обаче името на архитекта на този тип усъвременени атентати, на мен известен ми, защого съм доста "по-голям" от авторите по възраст. Заова въвеждам един таг, Юрий Андропов. Проработчик тема "Как сдобиться с властом бандитскими способоми".
    Към третия автор имам да добавя нещо:
    Търтеите имат задача. Когато новозлюпената царица излети, след нея излита рояк от младите пчели, между които и няколко търтеи. Търтеите летят доста по-бавно от царицата, но тя вижда кой е най-силен и забавя летежа. Заплодена във въздуха, тя каца при хралупа, даваща възможност за живот на пчелите.
     Търтеите се връщат в кошера, защото там има мед, но пчелите вече не ги допускат вътре. Лошо, защото търтеите освен мед с друго не могат да се хранят. Свършили са за каквото ги е създал Господ, те вече са ненужни. Краят им е гладна смърт.
     А тези търтеи, за които говори автора на постинга, не са свършли и това. Те са пълни боклуци, социалните помощи които ги задържат в кошера без да допринасят с нищо за него. Там те водят живот за сметка на работливите пчели. А работливите пчели са по Западна Европа, затова нито един търтей, надяващ се да живее от социални помощи не се отправя към Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на земята.

   Ето и трите постинга:
   

10.12 21:45 - КОИ СА ГАМЕНЧЕТАТА В ПАРИЖ МЕЖДУ " ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ"?

автор: rosiela категория: Лични дневници   image 
прочетен: 2770 коментари: 6 гласове: 

Русначета, разбира се, които са 100 евро на събота изпускат пара и подстрекават парижани и не такива да буйстват повече. Имат право хората, но и там, както стана ясно в самия Париж, простащината, чупенията и палежите имат руски привкус и намеса.
Сорос писал това, Сорос писал онова. Сорос не е сред хулиганите, там са руснаците. А улични прищълци от Русия там, в Париж, колкото искаш.
Лапат паричките, ама и бой ядат в полицията, ама ги разпознали, а това вече превряло манджата и не влизало в сметките.
Жълтите жилетки са друг тип хора, даже и в протестите, силни, но мирни. Даже и те се усетиха обаче, че са манипулирани от банда руски хулигани, платени, за тяхна сметка.
Пита се: кой плаща операцията им в Париж?!



      Психология на протестите или как се придобива власт по недемократичен начин

Д-р Любомир Канов

  Д-р Любомир Канов

Каква е динамиката на уличните протести и защо те обикновено се превръщат в нещо неугледно, безмислено и накрая вредно за самите протестиращи? Ако приемам, че протестите започват от това, че на някакви нормални хора им е дошло до гуша от една ненормална ситуация и са излезли на улицата, за да изразят своя гняв и недоволство, с цел да да я нормализират, не след дълго с протеста се случва следното:
1. Една особена категория от хора и от двата пола, наричана в психопатологията хистероидна или хистрионична, се появява на площада, защото площадът за този тип характери не е нищо друго освен 

сцена, където те са главните актьори

 А хистеричните характери копнеят за сцената цял живот. Те се хранят от вниманието на околните към тях, те са театрални, внушаеми, демонстративни, фалшиви, играят във въображаеми представления, където им е отредена главната роля, опиват се от погледите на публиката насочени към тях, имитират емоции, търсят значимост и смятат, че са много красиви в своя демонстративен артистичен порив, защото хистеричността и нарцисизма са неделими едно от друго. Тези хора заемат кръстовището на площада, те попадат в снимките на жадните за сензация репортери и в телевизионните камери. Те плачат, лицедействат, имитират силни емоции, с което затулват лицата и реакциите на не толкова възбудимите и на обикновените трудови хора, които имат някакви реални и легитимни причини да са на улицата, различни от хистероидната нужда да се покажат в преувеличена повърхностна възбуда. 

2. Ако и когато, различни политически и, особено антисоциални движения и организации, включително и такива финансирани от врагове на дадената държава регистрират, че такъв протест е в ход, като макар и рядко, е предизвикан от самите тях с някаква провокация, тогава на сцената излиза друг антропологичен вариант. Те са приблизително един и същи тип — млади, 

остригани, необразовани, татуирани,

 полу безработни, криминални, организирани като фенове и агитки и, разбира се, между тях -платени провокатори с маски и запалителни факли. Те са ударният фронт, който преобръща колите, пали и разбива витрините на магазините, богатите къщи, учрежденията, отмъстително напада полицаите, защото ненавижда законите и мрази нормите на цивилизования свят.

3. След тях излизат учащите се, подведени от идеализма си и желанието да установят нова справедливост и един нов свят, където да се живее по-добре, макар че изобщо не знаят как това да стане и да не са допринесли с нищо за изграждането на сегашния. 

4. Накрая, силите на реда постепенно се деморализират, отказват се от опитите да озаптят тълпата или пък се присъединяват към нея, защото се досещат, че са имали някакви претенции, например за по-високи пенсии или за социални придобивки, които не са получили навреме.
Когато тази разнородна и експлозивна тълпа залее градовете и започнат уличните изстъпления и сблъсъците, единствените, които знаят какво точно искат в настъпилата анархия, всред трясъците, пожарите и грабежите, са онези, които преднамерено са търсили този хаос, за 

да го овладеят и да го използват за своите подривни и разрушителни цели;

 онези които целят да придобият власт по недемократичен начин и които в бъркотията най-успешно злоупотребяват с демагогията (Вж. Владимир Улянов, наричан Ленин). Останалите са дезориентирани, а тълпата винаги е по- глупава от отделните свои членове. 
Резултатът от всичко това, освен разрушенията, обикновено са щети върху морала и качеството на живота на цялото общество, понякога възникването на диктатура, понякога общ упадък на институциите и цивилизацията, понякога катастрофален край на обществения договор и власт на най-лошите, наричани в древността Какистокрация.
А иначе, на площада в унес всред разрухата продължават да танцуват валс хистероидните характери, докато не ги приберат камионетките.


 09:41 - Завладява ни философията на търтея!

Автор: maxim0411 Категория: Политика   image 
Прочетен: 775 Коментари: 1 Гласове: 

Създават се поколения от хора, които знаят че не е нужно да учиш и се трудиш, за да се реализираш! Достатъчно е да вземеш багажа си и да отидеш там където други са се трудили и живеят добре! Там да консумират от благата без да са вложили нищо от себе си, защото другите са им длъжни, за това че те са родени! Все едно другите ,трудилите се не са раждани, а са чрез пъпкуване създадени!Тотално извращение на философията на организацията на човешкото общество и извращение което несъмнено ще срине обществата и ще създаде някакъв елит на имащи имущество по наследство! Обществото върви към отмяна на развитието през образование и труд! Това настоящото феодало-капиталистическо общество, явно възприема като основна заплаха за съществуването си и всячески се бори с него!Завладява ни философията на търтея! Тази философия на търтея, се опитва да завладява света и нашите търтей ,добрали се с връзки и корупция до властта, се опитват да я прокламират и подкрепят, с ясното съзнание ,че това ще ги крепи там където са!Всеки опит за създаване на условия за самостоятелно обучение и развитие от нов индивид извън оформящите се прослойки се възприема като заплаха и се смазва с всички налични структури на властта, като се обвинява във всеки грях който се сетят, без значение дали има признаци за това! Целта оправдава средствата!Важното е да се защити философията на право по право! 
Максим Велков


                                         image

       




image

Рота кибергибридники, которая выбрала нашего президента. Они выбрали тоже Егор Додон в Молдавии и Трумпа в США...Все для фронте, все для победу, весь земля будет наша! 
    Горячими кибергибридными приветами!




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181005
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031